Montažni kontejneri

Montažni kontejneri

Multifunkcionalni i ekonomični montažni kontejneri za različite namene

montazni kontejneri

Montažni kontejneri za kancelarije, skladišni prostor ili kombinovanu namenu izrađujemo po standardnim dimenzijama, a dostupna je i izrada prema Vašim specifičnim potrebama i planiranoj nameni. Kontejneri su dizajnirani sa modularnim sistemom veza koje omogućavaju spajanje u veće celine, horizontalno i vertikalno, a svaki pojedinačno ima mogućnost naknadnog proširivanja ili smanjenja kapaciteta.

Svaki montažni kontejner može biti upotpunjen dodatnom opremom prema Vašem izboru:

izolacija
oprema za grejanje i hlađenje
sanitarni čvor
kuhinjski elementi
kancelarijski nameštaj

U zavisnosti od namene montažnih kontejnera, možete birati količinu prozora i staklenih površina, dodatno ojačavanje poda za skladišta, kreiranje otvorenog plana unutar više spojenih jedinica.

Mogućnosti realizacije posebnih rešenja montažnih kontejnera je skoro neograničen, zato preporučujemo da uz našu stručnu pomoć odaberete najbolje rešenje za potrebe Vašeg biznisa. Već na prvim konsultacijama koje su potpuno besplatne, možemo doći do idealnog rešenja, definisati vremenske okvire i dogovoriti proizvodnju i montažu. Sve što je potrebno jeste da ispunite upitnik i zakažete besplatne konsultacije.

Popunite kratak upitnik i zakažite besplatne konsultacije