Platforme

Platforme

Odaberite brzo i trajno rešenje za proširenje skladišnog prostora, postavljanje različitih vrsta nosača i servisnih platformi

Čelične platforme se izrađuju od prefabrikata što omogućava brzo postavljanje, visok kvalitet i sigurnost konstrukcije, kao i optimizaciju troškova. Ovaj tip gradnje pruža izvođenje najrazličitijih rešenja, rekonstrukcije i proširivanja postojećih kapaciteta, bez velikih zahvata i promena u postojećem okruženju.

Koriste se za izradu:

nosača cevovoda
servisnih platformi
skladišnog prostora
izdignutih staza i mostova
svih vrsta stepeništa

Platforme se mogu koristiti u svim vrstama industrijskih postrojenja i prema potrebama Vašeg biznisa. TehniCom d.o.o. je tu da uradi sve neophodne korake - od projektovanja unikatnih ili standardnih rešenja, preko proizvodnje i transporta, do konačnog rešenja, odnosno montaže platformi.

Bez obzira da li tek počinjete sa gradnjom ili tražite pogodno rešenje unutar postojećih objekata, TehniCom d.o.o. može izraditi projekat i realizaciju prema Vašim potrebama. Dovoljno je da popunite upitnik i zakažete besplatne konsultacije kako bismo izgradili čelične platforme za Vas.

Popunite kratak upitnik i zakažite besplatne konsultacije