Krovne konstrukcije

Metalne krovne konstrukcije na jednu vodu ili dve vode

Proizvodimo i ugrađujemo sve vrste krovnih čeličnih konstrukcija sa garancijom kvaliteta i opcijom izrade specifičnih rešenja

Rešenje za samostojeće konstrukcije kao i za pokrivanje postojećih, novoizgrađenih čeličnih konstrukcija ili zidova objekata kao što su montažne hale, montažni kontejneri, hangari, kuće ili drugi stambeni, poslovni, industrijski ili poljoprivredni objekti. TehniCom d.o.o. pruža mogućnost primene krovnih konstrukcija za nadogradnje ili rekonstrukcije postojećih objekata.

nadstresnice

Krovne čelične konstrukcije izrađujemo u formi valjanih metalnih profila (L,U,I), hladno oblikovanih profila HOP (L, U, C, Σ), kao i kutijastih i punih profila zaštićenih industrijskim postojanim bojama. Krovne čelične konstrukcije pokrivamo najkvalitetnijim profilisanim limovima ili termoizolacionim krovnim sendvič panelima (po potrebi vatrootpornim). Kod nas su dostupne crep ploče odnosno crep paneli i crep sendvič paneli.

Čelična krovna konstrukcija obezbeđuje Vam:

nisku cenu održavanja
izuzetnu stabilnost
sigurnost
postojanost materijala

Naše višedecenijsko iskustvo Vama je na raspolaganju prilikom odabira najboljeg rešenja za Vas, projektovanja, proizvodnje i montaže krovnih čeličnih konstrukcija. Potrebno je da zakažete besplatne konsultacije sa nama i možete biti sigurni da će posao biti urađen kvalitetno i u planiranom roku.

Popunite kratak upitnik i zakažite besplatne konsultacije