Montaža

Montaža sendvič panela i čeličnih konstrukcija

Montaža sendvič panela i čeličnih konstrukcija na teritoriji Srbije uz svu neophodnu mehanizaciju.

TehniCom d.o.o. vrši montažu sendvič panela, krovnih crep panela, čeličnih konstrukcija ili krovnih konstrukcija uz pomoć mehanizacije i sa atestiranim i obučenim osobljem koje može profesionalno da izvrši svaki deo procesa montaže. Svojim višedecenijskim iskustvom garantujemo kvalitet montaže, kao i poštovanje svih sigurnosnih propisa kako tokom montaže tako i za izgrađeni objekat.

montaza objekata

Izrađuju se u formi čelične konstrukcije od valjanih profila (HEA, HEB, IPE, IPBI), hladno oblikovanih profila HOP (L,U,C,E), kao i kutijastih i punih profila zaštićenih industrijskim postojanim bojama. Čelične montažne hale se oblažu i pokrivaju najkvalitetnijim profilisanim limovima ili termoizolacionim krovnim sendvič panelima sa ispunom od poliuretana (PUR i PIR) ili kamene vune, po potrebi vatrootpornim. Spajanje elemenata konstrukcije montažne hale se vrši zavarivanjem i putem odgovarajućih ploča dok je samo sklapanje isključivo vijčanim vezama.

Montažu vršimo kao deo većeg projekta koji obuhvata planiranje, dizajniranje i izvođenje radova, ali i kao pojedinačan poduhvat prema Vašim već postojećim specifikacijama.

Proces montaže obuhvata:

Dopremanje materijala na lokaciju
Obezbeđivanje neophodne mehanizacije
Kompletnu montažu
Kvalifikovane, profesionalne i iskusne radnike
Garantovanu stabilnost montiranih objekata

Naše dugogodišnje iskustvo u montaži sendvič panela i čeličnih konstrukcija, kao i sistem kontrole garant su kvaliteta našeg rada. Zakažite besplatne konsultacije kako bismo što pre mogli da počnemo sa montažom, a Vama omogućimo uspešno poslovanje u montiranim objektima.

Popunite kratak upitnik i zakažite besplatne konsultacije