Montažne hale

Montažne hale sa sendvič panelima - ključ u ruke

Prodajemo i montiramo prefabrikovane montažne hale od čelične konstrukcije i sendvič panela po principu ključ u ruke.

Odaberite čelične montažne hale za brz i jednostavan način izgradnje objekata. To možete učiniti po nižoj ceni gradnje od ostalih metoda, jer izvođenje radova ide uz upotrebu prefabrikovanih komponenti koje se sklapaju na licu mesta.

metalna konstrukcija

Metalne konstrukcije za hale se Izrađuju u formi čelične konstrukcije od profilisanih limova (HEA, HEB, IPE, IPBI), hladno oblikovanih metalnih profila HOP (L,Ω,C,Σ), kao i kutijastih i punih profila zaštićenih industrijskim postojanim bojama. Čelične montažne hale se oblažu i pokrivaju najkvalitetnijim profilisanim limovima ili termoizolacionim krovnim sendvič panelima sa ispunom od poliuretana (PUR i PIR) ili kamene vune, po potrebi vatrootpornim. Spajanje elemenata konstrukcije montažne hale se vrši zavarivanjem i putem odgovarajućih ploča dok je samo sklapanje isključivo vijčanim vezama.

Prednosti koje Vam obezbeđuju čelične montažne hale su:

niska cena održavanja
izuzetna stabilnost
sigurnost i postojanost materijala
termoizolacione osobine

Ovakav vid gradnje garantuje dugotrajnost montažne hale, lako održavanje i sigurnost, estetiku kao i poštovanje rokova. Montažne hale izgrađene od čelične konstrukcije je moguće proširivati, nadograditi, a specifične zahteve klijenata je relativno jednostavno ispuniti.

Potrebna Vam je posebno izgrađena hala od čelične konstrukcije nestandardnih specifikacija, konstrukcija za halu ili samo brzo i ekonomično rešenje po principu „ključ u ruke“? Pozovite nas i saznajte šta sve možemo da uradimo za Vaš projekat.

Popunite kratak upitnik i zakažite besplatne konsultacije

Montažne hale - galerija

montazne hale
metalna konstrukcija za halu
konstrukcija montazne hale
izgradnja montazne hale
montazne krovne konstrukcije
montazne krovne konstrukcije
montazne krovne konstrukcije
celicna konstrukcija za halu
montazna metalna hala

Danas su montažne hale standard u industrijskoj gradnji i odavno ovakav princip gradnje uz pomoć čeličnih konstrukcija sa sendvič panelima se koristi za izgradnju megamarketa, tržnih centara, sportskih objekata i slično.

Montažne hale je moguće preseliti na drugu lokaciju tako što se demontira bez uništavanja elemenata i sklopi na drugoj lokaciji.

Elementi na gradilište stižu u konačnom obliku i samim tim su već prefarbani, i zaštićeni od korozije i ta zaštita ostaje na njima i kada se demontiraju. Potrebno je premazati ih još jednom brzosušivom industrijskom bojom pre montaže na drugoj lokaciji. Montiraju se bez zavarivanja tako da se lako demontiraju bez sečenja i uništavanja.

Potrebni su Vam montažni građevinski kontejeneri za različite namene da biste još ubrzali izgradnju Vašeg projekta?