Montažne hale

Montažne hale sa sendvič panelima - ključ u ruke

Prefabrikovane montažne hale od čelične konstrukcije i sendvič panela

Odaberite čelične montažne hale za brz i jednostavan način izgradnje objekata. To možete učiniti po nižoj ceni gradnje od ostalih metoda, jer izvođenje radova ide uz upotrebu prefabrikovanih komponenti koje se sklapaju na licu mesta.

metalna konstrukcija

Metalne konstrukcije za hale se Izrađuju u formi čelične konstrukcije od valjanih profila (HEA, HEB, IPE, IPBI), hladno oblikovanih profila HOP (L,U,C,E), kao i kutijastih i punih profila zaštićenih industrijskim postojanim bojama. Čelične montažne hale se oblažu i pokrivaju najkvalitetnijim profilisanim limovima ili termoizolacionim krovnim sendvič panelima sa ispunom od poliuretana (PUR i PIR) ili kamene vune, po potrebi vatrootpornim. Spajanje elemenata konstrukcije montažne hale se vrši zavarivanjem i putem odgovarajućih ploča dok je samo sklapanje isključivo vijčanim vezama.

Prednosti koje Vam obezbeđuju čelične montažne hale su:

niska cena održavanja
izuzetna stabilnost
sigurnost i postojanost materijala
termoizolacione osobine

Ovakav vid gradnje garantuje dugotrajnost montažne hale, lako održavanje i sigurnost, estetiku kao i poštovanje rokova. Montažne hale izgrađene od čelične konstrukcije je moguće proširivati, nadograditi, a specifične zahteve klijenata je relativno jednostavno ispuniti.

Potrebna Vam je posebno izgrađena hala, od čelične konstrukcije, nestandardnih specifikacija ili samo brzo i ekonomično rešenje? Pozovite nas i saznajte šta sve možemo da uradimo za Vaš projekat.

Popunite kratak upitnik i zakažite besplatne konsultacije

Čelične konstrukcije za hale - galerija

montazne hale
metalna konstrukcija za halu
konstrukcija montazne hale
izgradnja montazne hale
montazne krovne konstrukcije
montazne krovne konstrukcije
montazne krovne konstrukcije
celicna konstrukcija za halu
montazna metalna hala