Farme i mlekare

Montažne hale za farme, mlekare i montažni objekti za tov

Rešenje za sve tipove poljoprivrednih objekata zajedno sa elementima za oblaganje, pokrivanje i montažna oprema

montazna farma

Obezbedite funkcionalnost poljoprivrednih objekata kao ključni uslov za ostvarivanje planirane proizvodnje. Primena čeličnih konstrukcija za izgradnju farmi, mlekara, izmuzišta i silosa Vam to omogućava. TehniCom d.o.o. može da Vam ponudi efikasan i kvalitetan sistem gradnje po relativno niskim cenama. Dugogodišnje iskustvo i saradnja sa stranim stručnjacima garantuju željeni rezultat:

sigurnost
brzinu i cenu gradnje
nižu cena održavanja
termoizolacione karakteristike objekta
željenu funkcionalnost

Upotreba komponenti garantuje nižu cenu zajedno sa brzinom i jednostavnom realizacijom. Montažu komponenti poljoprivrednih objekata vršimo na licu mesta, a čelične konstrukcije omogućavaju naknadna proširenja, nadogradnje, kao i mogućnost realizacije specifičnih zahteva klijenata.

Upotreba komponenti kao što su sendvič paneli i metalni profili garantuje nižu cenu zajedno sa brzinom i jednostavnom realizacijom. Montažu komponenti poljoprivrednih objekata vršimo na licu mesta, a čelične konstrukcije omogućavaju naknadna proširenja, nadogradnje, kao i mogućnost realizacije specifičnih zahteva klijenata.

Popunite kratak upitnik i zakažite besplatne konsultacije

Izgradnjom objekata za farme, mlekare, izmuzišta i sličnih poljoprivrednih objekata od čeličnih konstrukcija urađen je samo jedan deo posla. Možemo Vam ponuditi i dodatnu opremu potrebnu za držanje stoke u vidu liga boksova, prostirki, čistača, ventilacionih sistema, pojilica, automatizovanih sistema zavesa za zatvaranje stranica štale i još mnogo toga. Ovi proizvodi su jedni od najkvalitetnijih u Evropi i proizvedeni su po najstrožim evropskim standardima.

OBJEKAT

Rezultati govore najbolje

Objekat Napredak - Stara Pazova

Kako biste bili sigurni da smo najbolji izbor za Vas, predstavljamo vam jedan od naših uspešno realizovanih projekata. Objekat NAPREDAK u Staroj Pazovi sastoji se od farme, koridora za prolaz krava, izmuzišta, mlekare i drugih pomoćnih objekata i predstavlja najsavremeniju farmu na Balkanu. Kako je tačno ceo projekat realizovan možete pogledati u sledećem videu.

Galerija slika montažne farme svinja i farme krava