Projektovanje

Projektovanje čeličnih hala, dokumentacija i građevinske dozvole za montažne hale

Izrada dokumentacije za izgradnju novih, rekonstrukciju i adaptaciju postojećih stambenih, poslovnih i industrijskih objekata

TehniCom d.o.o. nudi usluge projektovanja i izrade kompletne projektno-tehničke dokumentacije za čelične konstrukcije, celokupan postupak dobijanja građevinske dozvole, 3D vizualizacija arhitektonskih objekata, stručno savetovanje, kao i izradu statičkih proračuna i radioničkih detalja konstrukcije.

projektovanje

Svi projekti se u potpunosti izrađuju po važećim propisima i zakonima Republike Srbije i svi su pokriveni validnom licencom. Naš projektni biro ima ogromno iskustvo u oblasti projektovanja posebno u sistemima montažne gradnje čeličnih konstrukcija, montažnih hala i drugih objekata i omogućavamo Vam da do svog projekta dođete u veoma kratkom roku.

Projektovanje i izrada dokumentacije sa nama biće urađena:

kvalitetno
u skladu sa Vašim potrebama
profesionalno
kompletno
na vreme i u planiranom roku

Na osnovu višedecenijskog iskustva, velikog broja uspešno završenih projekata kao i implementiranih ISO standarda za kontrolu kvaliteta, možemo garantovati da ćemo izraditi projekte za Vas stručno i prema potrebama Vašeg biznisa.

Popunite kratak upitnik i zakažite besplatne konsultacije