Hladnjače

Rashladne komore - izrada hladnjača za voće

Obezbedite neophodnu termoizolaciju, lako održavanje i jednostavno upravljanje

Brzina i jednostavnost izgradnje hladnjača i sličnih montažnih objekata od čeličnih konstrukcija danas je moguća jer se izvodi od prefabrikovanih komponenti – sendvič panela sa termoizolacijom, zaštićenih industrijskom bojom i sklapaju na licu mesta.

montazne hladnjace

Niska cena održavanja, izuzetna stabilnost, sigurnost same konstrukcije i postojanost materijala, samo su deo prednosti koje imaju objekti od čeličnih konstrukcija u odnosu na ostale vidove gradnje. U saradnji sa TehniCom d.o.o. i Vama su dostupne sve pogodnosti novog načina izrade hladnjača.

Prilikom izgradnje hladnjače vodi se posebna briga o faktorima kao što su termoizolacija, lako održavanje, jednostavnost upravljanja i slično. Hladnjače se izrađuju od čeličnih konstrukcija od:

kao i kutijastih i punih profila

Izrada montažnih rashladnih komora

Konstrukcija je zaštićena industrijskim postojanim bojama, a spajanje elemenata čelične konstrukcije hladnjače se vrši zavarivanjem i putem odgovarajućih ploča dok je samo sklapanje isključivo vijčanim vezama. Hladnjače se pokrivaju najkvalitetnijim termoizolacionim krovnim sendvič panelima i oblažu najkvalitetnijim zidnim termoizolacionim sendvič panelima (po potrebi vatrootpornim).

Naše dugogodišnje iskustvo u izgradnji hladnjača kao i sistem kontrole kvaliteta obezbediće vrhunski kvalitet. Zakažite besplatne konsultacije kako bismo počeli sa projektovanjem i izragradnjom hladnjače prema Vašim zahtevima i potrebama.

Popunite kratak upitnik i zakažite besplatne konsultacije

Upotreba hladnjača

Ako Vam je u poslu potrebno održavanje hrane ohlađenom onda znači da su Vam potrebne radhladne komore za čuvanje svežine.

Hladnjače mogu da čuvaju i hlade sledeće proizvode:

  • Meso i mesne prerađevine
  • voće i povrće
  • ribu i riblje proizvode
  • mleko i mlečne proizvode
  • sladolede
  • cveće i slično

Gabarite rashladnih komora određujemo i pravimo prema potrebi i vrsti proizvoda  koji se čuva u hladnjači. Debljina izolacije se proračunava takođe prema potrebi komore, odnosno prema temperaturi na koju je potrebno ohladiti proizvod, brzine postizanja temperature i količine robe koja se unosi-iznosi u komoru.