Sušare

Izgradnja sušara za voće, žitarice, meso i ostale namene

Niža cena gradnje, brzina i jednostavnost izgradnje sušara i sličnih objekata od čeličnih konstrukcija

TehniCom d.o.o. Vam obezbeđuje pogodnosti i uštedu upotrebom čeličnih konstrukcija u izgradnji sušara.

susare

To nam omogućava korišćenje prefabrikovanih komponenti, zaštićenih industrijskom bojom, koje montiramo na licu mesta.

Brojnim prednostima čeličnih konstrukcija za izgradnju sušara treba dodati i:

nisku cenu održavanja
izuzetnu stabilnost
sigurnost same čelične konstrukcije
postojanost materijala

Sušare se izrađuju u formi čelične konstrukcije od valjanih profila (L,U,I ), hladno oblikovanih profila HOP (L,U,C,E), kao i kutijastih i punih profila zaštićenih industrijskim postojanim bojama. Spajanje elemenata čelične konstrukcije sušara se vrši zavarivanjem i putem odgovarajućih ploča, dok je samo sklapanje isključivo vijčanim vezama. Sušare se pokrivaju najkvalitetnijim krovnim panelima - limovima ili sendvič panelima i oblažu najkvalitetnijim zidnim panelima - limovima ili sendvič panelima koji po potrebi mogu biti i vatrootporni.

Ovakav vid gradnje sušara od čeličnih konstrukcija garantuje dugotrajnost objekata, lako održavanje i sigurnost, estetiku kao i poštovanje rokova prilikom izgradnje. Sušare i slične objekte izgrađene od čelične konstrukcije je moguće proširivati, nadograditi a moguće je izvođenje specifičnih zahteva klijenata.
Prepustite projektovanje i montažu sušara i sličnih objekata našim stručnjacima koji Vam posle više od tri decenije mogu obezbediti najbolje rešenje.

Popunite kratak upitnik i zakažite besplatne konsultacije